Identidades, Conflictos Y Educacion De Adultos

por Ettore Gelpi

Resumen del libro Identidades, Conflictos Y Educacion De Adultos en PDF, Docx, ePub y AZW

Sinopsis de Identidades, Conflictos Y Educacion De Adultos:

Aquesta obra és una aportació d\'exquisit gusto cultural que parteix de plantejaments de la contradicció per llegar a propostes sòlids, encara que subjectes a la llei de la revisió i la reflexió crítica.

Pot succeir que vegem el comportament d\'un fenomen popular i ens quedem amb el que sembla sense llegar a entender quins són les causes que ho generen. És necessària una composición metodològica, més universal, que ens permeti atacar problemes de meriadiana actualitat en el popular, el cultural, l\'educatiu. l\'creador també s\'ha centrat en tot el que fa referència al món del treball i en aquesta tendència popular que ens fuerza constantment a adoptar una actitud de redescobrir sense treva ni descans.

S\'estudia el problema de nens i adolescents en l\'ampli espectre del món del treball; el paper de l\'adult al món laboral; i s\'introdueix també, l\'anàlisi del paper de la formació dels professors dedicats a la formació professional i ocupacional.

Esta obra es una aportación de exquisito gusto cultural que parte de planteamientos de la contradicción para llegar a proposiciones sólidos, más allá de que sostienes a la ley de la revisión y la reflexión crítica.

Puede suceder que observemos el accionar de un fenómeno popular y nos quedemos con lo que asemeja sin llegar a comprender cuáles son las causas que lo generan.

Es precisa una composición...

Ficha técnica de Identidades, Conflictos Y Educacion De Adultos

Titulo del libro "Identidades, Conflictos Y Educacion De Adultos"
Registro ISBN ° 9788476323724
Publicado por Editorial Universidad De Las Islas Baleares Servicio De Publicaciones
Escrito por Ettore Gelpi
Publicado el Año 1998
Origen del Libro Palma
Idioma de publicación Castellano
Tipo de Encuadernación original Tapa Blanda